Rebalancing

Je lichaam is de tempel van de zielWie ben ik en hoe kunt u mij bereiken?

Mijn naam is Claar Smits en ik ben altijd al nieuwsgierig geweest, als kind al en als jong volwassene toen ik een jaar gereisd heb na mijn studie en een half jaar in een ashram in India heb gewoond. Antwoorden zoeken op de grote levensvraag "wat is de zin van het bestaan, mijn bestaan". Nog steeds ben ik een nieuwsgierig mens ook nu ik met veel plezier werk bij de GGD als jeugdverpleegkundige en moeder ben van twee volwassen zonen. Ik heb me naast mijn baan en gezin altijd bezig gehouden met bewustzijnsontwikkeling; van yoga tot zijnsorientatie. Ook heb ik 7 jaar deelgenomen aan het Spritueel Podium Nijmegen en me bezig gehouden met het organiseren van voordrachten en lezingen. Nu heb ik de volgende stap gezet als rebalancer met mijn eigen praktijk. Ik blijf nieuwsgierig, ook naar waar jij nu bent en wat je beweegt dus... welkom!


Laat mij je begeleiden,

Aanmoedigen om te voelen wat er in je speelt,

Een betere balans te vinden.


Contactgegevens:

Claar Smits

Email: claartjesmits@hotmail.com 

Adres: Meeuwenstraat 1, 6611 CA Overasselt

Tel.: 06-37476929


Een afspraak maak je het beste telefonisch of via email. Je kunt ook een afspraak maken of een vraag stellen via onderstaand formulier:Privacy

Ik bewaar je mailadres en het telefoonnummer om je te kunnen informeren en bereiken. Mocht je bezwaar hebben tegen mailings dan verwijder ik je uit het mailbestand. 

Hiernaast ben ik wettelijk verplicht om het behandelplan te bewaren. Hierin staan ook je persoonsgegevens (voor-, achternaam en geboortedatum). Ik doe mijn uiterste best om deze gegevens geheim te houden.

Klachtenregeling

Ik begeleid je vanuit mijn deskundigheid en met een warm hart. Desondanks kan het voorkomen dat je een klacht hebt over mijn manier van werken. In eerste instantie bespreek ik de klacht met jou persoonlijk. Onder andere om hiermee mogelijk mijn dienstverlening te verbeteren. Als we er samen niet uitkomen dan kun je de klacht voorleggen aan de geschillencommissie van de SCAG.