Rebalancing

Je lichaam is de tempel van de zielErvaringen cliënten

 E. de Wit 

Ik had geen speciaal thema, maar al vlot kwam het gesprek op pleasen. Ik kwam tot de ontdekking dat ik nog steeds reageer met mijn kind gevoelens en ben me nu bewust dat ik vanuit dat kind niets fout wil doen en vooral aardig gevonden wil worden. Ik zie nu ook hoe dit mij belemmert. Ik ben mij daar nu heel bewust van. Het is wel een ontwikkeling, ik kan daar wel verder mee. In de sessies is mij dit aangereikt om dit besef in te gaan zetten en dat wil ik ook gaan doen. Het is mij helemaal duidelijk geworden.

C. Verbeek

Door het benoemen waar je je emoties ervaart in je lijf, lijkt het alsof ik er meer grip op kan krijgen. Eerder was het meer een brei van onwel voelen, nu meer te lokaliseren. Spanning verdwijnt en ik kan meer ontspannen, voel meer ruimte om te zijn met wat er is.

S. Remmers 

Ik had wel het vermoeden dat het een en ander vastzat in mijn lijf. Door de focus op mijn ademhaling werd ik mij bewust van dit gevoel en kreeg ik extra beschikbare ruimte waardoor ik weer dieper, voller kan ademen.